GK Hair Keratine behandeling

The Best


“Gk Hair The Best” is DE manier om het haar handelbaar te maken. Verjongt en versterkt het haar tot wel 5 maanden.

“The Best” vermindert de stijfheid van het haar. Deze vermindering of verzachtende effect zorgt ervoor dat het haar haar natuurlijke krul verliest en zachter aanvoelt. Hoe groter de concentratie Juvexin, hoe zachter en rechter het haar wordt.

Juvexin dringt door de haarschacht en zorgt voor belangrijke conditionerende en vochtinbrengende bestanddelen. Dit verbetert de zachtheid en vermindert frictie, waardoor het haar beter bestand is tegen hitte. Op zowel nat als droog haar is er minder klitvorming tijdens het borstelen, waardoor het haar minder snel zal breken en de algehele handelbaarheid verbetert.

Juvexin is een speciale mix van proteïnen en peptides, speciaal geoptimaliseerd voor het haar. Juvexin is ontwikkeld om het haar te beschermen en te herstellen naar haar jonge status en is verwerkt in alle GKhair producten. Juvexin herstelt het haar naar haar oorspronkelijke zuivere conditie. Het geeft het haar dezelfde eigenschappen terug welke gevonden worden in jong, gezond en energiek haar, maar die in de loop der tijd worden verloren. Juvexin bevat geen kunstmatige ingrediënten of harde chemicaliën.


“The Best” IS BETER!!
∗ Gemakkelijke toepassing
∗ Maakt het haar gezonder dankzij een hoge concentratie Juvexin
∗ Vermindert stylingtijd
∗ Klanten kunnen het haar luchtdrogen
∗ Geen wachttijd voor shamponeren
∗ Eén formule voor het verkrijgen van verschillende resultaten
∗ 0% formaldehyde
∗ Behoud van volume of krullen is ook mogelijk!

 

 

 

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram